001_4595

Vendégházunk


9 férőhelyes, 4 napraforgós vendégházunk Zengővárkonyban, a kis baranyai ékszerdoboz falucskában, várja a friss levegőre és nyugalomra vágyókat. Településünk Pécstől 18 km-re, Pécsváradtól csupán 1,5 km-re fekszik a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet szélén. A falu központjában, az Európa szerte híres Míves Tojásmúzeumtól néhány háznyira, csodálatos természeti környezetben fekszik a vendégház, mely egy 2012-ben épült energia- és környezettudatos családi ház. Házunk felső szintjét alakítottuk ki kényelmes, akár 9 vendéget is kiszolgáló, teljes egészében nem-dohányzó apartmanházzá, mely külső lépcsőről, szeparáltan megközelíthető, saját konyhával és 3 szobával rendelkezik. Pároknak, családoknak és kisebb társaságoknak egyaránt ideális szálláshely.
2016 augusztusában nyitjuk meg Rózsa Porta nevű mézeskalács házikónkat, mely külön épület, saját kertrésszel, 4+1 férőhellyel, felszerelt konyhával. Hangulatos apartmanunkat ajánljuk pároknak egy romantikus hétvégére távol a város zajától, vagy családoknak 2-3 gyermekkel.
A vendégházakat körülvevő hatalmas kertet is magukénak érezhetik vendégeink, ahol bográcsozással, szalonnasütéssel, kemencében sütéssel, tollasozással, focizással vagy csak egyszerűen az árnyékban üldögéléssel kapcsolódhatnak ki, és adhatják át magukat a vidék nyugalmának. Borkóstolóval, túrázással, horgászással, pécsi városnézéssel tehetik tartalmassá üdülésüket a Zengőalján. Programajánlónkban különböző programokat talál, melyeket szívesen megszervezünk, hogy még felejthetetlenebbé váljon az üdülés Baranyában.
Mivel magunk is kisgyermekes család vagyunk, a legkisebbek és kényelmük kiemelten fontosak számunkra. Vendégházunkat bátran nevezzük családbarát szálláshelynek, mivel legkisebb vendégeink számára is kínálunk szolgáltatásokat (csúszda, hinta, homokozó, gyermekfelvigyázás, gyermekszék, babakád, rácsos kiságy, DVD lejátszó, társasjátékok). Családunk fontosnak érzi, hogy minél több távolról érkező vendég megismerje ennek a csodás környéknek a szépségeit, és szeretne a tartalmas és nyugodt kikapcsolódáshoz kedves vendéglátással és minden igényt kielégítő szálláshely-szolgáltatással hozzájárulni. Várjuk és visszavárjuk Önöket Zengővárkonyba, a Rozmaring vendégházba. Érezzék magukat „Otthon a Zengőalján”!
Fülöp Szilvia és Csaba